Ohita ja siirry sisältöön

Maksa jälkikäteen

  FAQ

  Usein kysytyt kysymykset (UKK)

  1. Mitä maksutapoja hyväksytte? Hyväksymme yleisimmät luotto- ja pankkikortit (Visa, MasterCard, American Express), PayPalin ja Klarna-laskun.

  2. Kuinka pitkään toimitus kestää? Toimitus kestää yleensä 3-5 arkipäivää. Sesonkiaikoina toimitus voi kestää hieman pidempään.

  3. Voinko seurata tilaustani? Kyllä, saat sähköpostiisi seurantakoodin, kun tilauksesi on lähetetty. Voit seurata tilauksesi etenemistä verkkosivuiltamme.

  4. Kuinka voin palauttaa tai vaihtaa tuotteen? Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa toimituksesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Täytä palautuslomake, joka tuli tilauksesi mukana, ja lähetä tuote takaisin ohjeiden mukaisesti.

  5. Onko teillä fyysisiä myymälöitä? Kyllä, meillä on useita myymälöitä ympäri Suomea. Löydät lähimmän myymälän osoitteen verkkosivuiltamme kohdasta "Myymälät".

  6. Kuinka voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun? Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@naistenvaatekauppa.fi tai soittamalla numeroon +358 123 456 789. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-17.

  7. Onko tuotteillanne takuu? Kyllä, kaikilla tuotteillamme on yhden vuoden takuu, joka kattaa valmistusvirheet.

  8. Tarjoatteko lahjakortteja? Kyllä, meiltä voi ostaa lahjakortteja eri arvoisina. Lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

  9. Voinko muuttaa tilaustani sen tekemisen jälkeen? Jos haluat muuttaa tilaustasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian. Pyrimme auttamaan muutoksissa, mikäli tilausta ei ole vielä käsitelty.

  10. Tarjoatteko alennuksia opiskelijoille tai eläkeläisille? Kyllä, tarjoamme 10% alennuksen opiskelijoille ja eläkeläisille. Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevan opiskelija- tai eläkeläiskortin kassalla tai syöttämällä kortin numeron verkkokaupassamme.

  FAQ

  live_help

  Didn't find your answer?

  Our customer service will be happy to help you.

  100% turvallinen maksu

  Käytämme turvallista SSL-salausta, joka suojaa henkilökohtaisia ja taloudellisia tietojasi 100%

  Yli 5000+ tyytyväistä asiakasta

  Etsimme joka päivä erityisesti sinua löytääksemme hauskimmat ja omaperäisimmät tuotteet, joita voimme tarjota sinulle.

  Ilmainen toimitus

  Jokainen tilaus toimitetaan maksutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Voit seurata tilaustasi Track & Trace -palvelun avulla.

  Asiakaspalvelutiimi

  Asiakaspalvelutiimimme on käytettävissä ympäri vuorokauden auttaakseen sinua ja vastatakseen kysymyksiisi.